Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Snabba upp er organisation med Nvidia Grid!

  Nvidia Grid är en virtualiserad GPU som levererar en snabbare, interaktiv grafisk upplevelse för er organisation. Med Nvidia Grid erbjuds er organisation en flexibel arbetsstation i ett virtuellt skrivbord där ni skall kunna arbeta på samma sätt som på ert kontor om ni exempelvis använder er utav CAD-program. Med vår hjälp kan er organisation även arbeta i ert program från en surfplatta eller en smartphone.Läs mer om Nvidia Grid hos AceIQ

  Nvidia Grid ger möjligheten till att virtualisera en fysisk GPU och dela den mellan multipla användare. Med hjälp av vGPU manager som installeras på hypervisorn så kan man ”förhandla” anslutningen mellan den virtuella maskinen och hårdvaran. Grafikkortet fungerar på alla dagens Windows operativsystem.

  Med Nvidia Grid finns den stora fördelen med att förse VDI till alla användare oavsett av applikation eller arbetsbelastning. Som exempelvis tidigare 3D eller väldigt grafiskt prestandakrävande applikationer krävdes nästan access till hela den fysiska GPUn. Nvidia Grid ger er en högre applikationsprestanda samtidigt som den levererar högre densitet än någon annan alternativ lösning.

  Tillsammans med XenServer vGPU får ni stöd till XenDesktop HDX 3D Pro. Oavsett om er organisation supporterar arkitekter, ingenjörer, designers, grafiker eller anställda som behöver tillgång till 3D-datamodeller, erbjuder vi en lösning som innehåller alla fördelar med säker fjärråtkomst utan att kompromissa grafisk noggrannhet eller användardensitet.

  Er organisation kan med hjälp av Nvidia tilldela den optimala mängden grafisk prestanda och leverera en skräddarsydd grafisk profil för varje användare. Varje virtuellt skrivbord har ett dedikerat grafikminne, precis som på användarnas vanliga skrivbord. Detta innebär att användarna alltid har de resurser de behöver för att starta och köra sina applikationer och program med full prestanda.

  Varje fysisk GPU kan delas på upp till 16 stycken användare. På detta sätt kan GPU:erna delas ut på virtuella maskiner för bäst prestanda och grafiskt utnyttjande för användarna på ett optimalt och balanserat sätt.

  Vill ni veta mer hur ni i er organisation kan dra nytta utav Nvidia Grid? Tveka inte att kontakta oss för mer information!