Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Med Ivanti Security Controls kan du och ditt företag förenkla arbetet för IT och säkerhets teamet. Ivanti har skapat en samlad lösning som fokuserar på de områden som idag lider av flest IT-attacker. I Ivanti Security Controls har man slagit samman de verktyg som experterna menar skapar det starkaste skyddet mot moderna IT-attacker. Upptäck tillåten och otillåten mjukvara i din miljö och vidta rätt åtgärder för att skydda ditt företag. Ta kontroll över patchhanteringen av klienter, servrar och tredjeparts applikationer.

  Patch för Windows och Linux

  Ivanti Security Controls är en automatiserad patch lösning som inte bara hanterar fysiska eller virtuella servrar utan även klienter. Windows och Linux operativsystem stöds.

  • Patch av virtuella servrar. Sök efter klienter och servrar i nätverket, identifiera patchar som saknas och installera dessa. Hantera allt från operativsystem och applikationer till virtuella servrar och till och med ESXi hypervisor. Det är även möjligt att hantera virtuella ”images” och alltid ha dessa uppdaterade och tillgängliga för användning.
  • Patcha utan agent. Agentlös teknik möjliggör patchning av klienter och servrar anslutna till nätverket med minimal påverkan på systemen och de som hanterar dessa. Alternativet med agenten installerad möjliggör en behovsstyrd hantering av olika system.
  • Patcha dina applikationer. Tredjepartsapplikationer som Adobe Acrobat Flash och Reader, Google Chrome, Mozilla Firefox, och Oracle Java är exempel på applikationer och tillägg som hackare inriktar sig på mest. Dessa kan hanteras och patchas med testade och verifierade patchar.

  ”Whitelisting” och ”Privilege Management” på rätt sätt

  Ivanti Security Controls erbjuder ett mer flexibelt sätt att vitlista applikationer. Metoden bygger på förtroendemodeller istället för listor. Detta ger även möjligheten att låta slutanvändarna utföra det arbete de behöver på sina klienter utan att dela ut administrativa rättigheter.

  • Förenkla vitlistning. Ge åtkomst till applikationer, tjänster och komponenter utan att IT ska hantera omfattande listor manuellt och utan att begränsa användare. Trusted Ownership ™ förenklar processen av vitlistning genom att nyttja NTFS-ägande av en fil. Implementering av en vitlista och kontinuerligt tillägg och uppdatering av applikationer blir enklare eftersom de betrodda ägarna är de konton som utför installationer och uppdateringar.
  • Ta kontroll över systemen. Det finns många svagheter som kan utnyttjas av hackare och ge tillgång till resurser på användarnivå. Stulna användaruppgifter med eventuella administrativa rättigheter kan ge åtkomst till system i nätverket med känslig information. Många företag skyddar sig genom policys som låser ner och begränsar åtkomsten för användarna, men många delar också ut administrativa rättigheter på personliga system och enheter för att förbättra användarupplevelsen.
   Med ”Just Enough Administration” och ”Just-In-Time Administration” kan administrativa rättigheter dras tillbaka och användare kan fortfarande ges tillåtelse att utföra nödvändiga åtgärder som till exempel installera applikationer och skrivardrivrutiner eller använda PowerShell.