Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Citrix Virtual Desktops är en produkt som levererar en full Virtual Desktop infrastructure (VDI) lösning och virtuella applikationer. Med denna produkt får er organisations användare tillgång till sina applikationer, skrivbord och data utan några begränsningar. Era användare kan köra skrivbord och applikationer oberoende av operativsystemet på enheten de jobbar.

  Användare kan ansluta till de virtuella resurserna från vilket nätverk som helst och från nästan vilken enhet som helst.Lär dig mer om Citrix XenDesktop Citrix Virtual Desktops stöder Windows, MAC, Linux, Android, iOS, ChromeOS och ren HTML5 som olika klientalternativ.

  För er organisations användare är det inte svårare att använda Citrix Virtual Apps/Virtual Desktops än en vanlig PC. Det är det som är själva tanken med Citrix Virtual Desktops, allt skall fungera precis som vanligt.

   

  Fördelar med Citrix Virtual Desktops och varför den ligger i framkant är bland annat:

  • Nätverksbehoven – bandbredden i produktionsmiljö kan bli väldigt låg, trots att användaren använder sig utav exempelvis CAD applikationer.
  • Granulariteten – Anpassningsmöjligheterna är enorma. Om er organisation vill att användare ska kunna spara filer från sina VDI-maskiner till sin lokala hårddisk så kan man det, vill organisationen inte det så spärrar man. Samma sak gäller för exempelvis webbkameror, USB-minnen, andra USB-enheter, skrivare med mera.
  • Leveranskapaciteten – Med Citrix lösningar kan er organisation till exempel leverera avancerade applikationer till olika delar av er organisation, tvärs över kontinenter om så krävs.
  • Centralisering – Installationer av företagsapplikationer sker på ett enda ställe och alla som skall få använda det, har applikationen synlig.
  • Citrix Virtual Desktops är den enda lösningen idag som hanterar både avbildning och leverans av både applikationer och VDI på samma sätt, via infrastruktur.

  Åtkomsten till Citrix Virtual Desktops kan ske på i huvudsak två olika sätt. Det ena är att man som användare surfar till en viss URL och loggar in med användarnamn och lösenord. Därefter ser användaren de VDI-maskiner och/eller applikationer som respektive användare har behörighet till att köra.

  Det andra alternativet är att användaren har en Citrix Receiver installerad. Receiver är en mjukvara som installeras på användarens PC och användaren kan öppna den för att logga in och starta sina applikationer eller VDI-maskiner.

  Så att använda Citrix Virtual Apps/Virtual Desktops för en användare är lika enkelt som att använda en vanlig PC, men för er organisation är det betydligt mycket säkrare.

  För mer information om Citrix Virtual Apps, kontakta Citrix Specialists, AceIQ!