Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Citrix Podio

  Vad är Citrix Podio?
  Citrix Podio är en molnbaserad tjänst med en webbaserad plattform. Det är ett fantastiskt verktyg för dagens organisationer till samarbete och kommunikation.

  Vad får jag ut av Citrix Podio?
  Med Citrix Podio kan ni kommunicera, organisera och få allt ert ”arbetet” utfört på ett enda ställe. Citrix Podio ger er möjligheten att dela filer och dela upp projekt internt samt med externa parter.

  Ni kan använda Podio som det centrala verktyget i er organisations projekt både internt samt externt. Ni tydliggöra en kommunikationshantering med de personerna som arbetar i varje projekt. Ni samlar all relevant information för varje projekt i en och samma plattform.

  Citrix Podio kan även fungera som er organisations sociala medieplattform, där ni kan skapa olika workspaces för att kunna dela allt som ni så önskar till era anställda. Ni kan bifoga filer, göra statusuppdateringar med kommentarer.

  Hur kan jag integrera Citrix Podio i mitt företag?
  Citrix Podio fungerar utmärkt med flera populära fildelningstjänster, produkter för kundtjänst samt marknadsföringsverktyg. Produkter som integreras med Citrix Podio är bland annat:

  – ShareFile
  – GoToMeeting
  – Dropbox
  – Google Drive
  – Microsoft Exchange

  Citrix Podio passar i verksamheter som:
  Arbetar på språng men ändå önskar tillgång till era projekt genom app, för både iOS och Android.
  Har flera produkter i sin portfölj och vill ha en organiserad och strukturerad kommunikation kring dessa
  Behöver en lösning som kan integreras med befintliga lösningar för lagring, både internt och externt.

  Vill du veta mer om Citrix Podio?
  Kontakta oss!