Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Citrix Hypervisor är den ledande virtualiseringsplattformen som är optimerad för applikations-, skrivbords och server virtualiseringsinfrastrukturer. Konsolidering och kontroll av arbetsbelastning ger organisationer av alla storlekar möjligheten att förändra sin IT infrastruktur.

  Citrix XenServerHypervisor är en omfattande servervirtualiseringsplattform med inbyggda ”Enterprise class” funktioner för att enkelt kunna hantera olika typer av arbetsbelastning, olika operativsystem och lagrings- eller nätverkskonfigurationer. För de mest krävande applikationerna och skrivbord så är Citrix Hypervisor branschledande med skalbarhet och prestanda under belastning. Den kan med andra ord tillgodose de största Virtual Apps eller Virtual Desktops miljöerna. Med Hypervisor får er organisation Citrix Hypervisor unika funktioner som förbättrad virtualiseringsgrafik med Nvidia och ökad säkerhet för arbetsbelastning som tillsammans kommer minska er organisations virtuella infrastrukturs kostnad och komplexitet.

  Citrix Hypervisor gör det möjligt att förstärka och bibehålla ett stort antal datacenterservrar. Detta utökar det totala nyttjandet av er organisations befintliga hårdvaruresurser samtidigt som ni minskar er organisations kostnad för ”ägandet” av er infrastruktur. Er organisation kan maximera effektiviteten i er infrastruktur, eliminera planerade avbrott och minimera oplanerade avbrott. Citrix Hypervisor ger också en betydande prestanda och kapacitetsvinst ibland annat CPU-kärnor och RAM minne.

  Hypervisor 7 är idag den mest ledande hypervisor på marknaden med stöd för högpresterande och förbättrad 3D-grafik. Hypervisor stödjer Nvidia Grid vGPU och är även den enda som har stöd för Intels virtuella grafikkretsar, GVT-g som ger en förbättrad grafisk arbetsbelastning.
  Med Hypervisor 7 som är ledande inom 3D-grafik så utökas även hypervisorns säkerhet med den nya och unika Direct Inspect API med mycket bättre stöd för Microsoft Windows-miljöer. Detta ger stora fördelar när man kör Citrix Virtual Apps eller Virtual Desktops.

  Citrix Hypervisor 7 ger även:

  • Hypervisor Health Check – ger proaktiva, regelbundna och automatiserade hälsokontroller och rapporteringar
  • Hypervisor Conversion Manager – stöttar nu batch omvandlingen av alla versioner av Windows och förenklar migrering från VMware
  • Ger även möjlighet till CIFS share som datastore

  Och slutligen ger Citrix Hypervisor 7 även signifikanta skalbarhetsförbättringar så som:

  • 5 gångers ökning i stöd för host RAM (upp till 5TB)
  • Dubbelt stöd för CPU-kärnor (upp till 288)
  • 8 gångers ökning av VM RAM (upp till 1,5TB)

  Hur kan Citrix Hypervisor förändra er verksamhet, kontakta oss så berätta vi mer.