Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Citrix GoTo är en produktfamilj från Citrix som gör det möjligt för er organisation att smidigt interagera med kollegor och/eller andra företag. Ni får med hjälp av GoTo möjligheten att virtuellt hålla möten, skapa seminarium och utbildningar. Citrix GoTo består av GoToMeeting, GoToAssist, GoToMyPC, GoToWebinar och GoToTraining.

  • Citrix GoToGoToMeeting – Med GoToMeeting kan ni koppla upp till vem som helst, var som helst på valfri enhet. Med GoToMeeting får er organisation obegränsat antal videomöten, ett rent användargränssnitt och tydlig kommunikation. Det kommer helt enkelt öka er produktivitet. Ni kan ha möte så ofta ni vill, vilket minskar er organisations resekostnader. Skaffa er ett eget personligt mötesrum med en egen webbadress så har ni en möteslänk för allt.
  • GoToAssist – GoToAssist ger er en förstklassig support som ni kan lita på. Tvåvägs-skärmdelning, vilket innebär att ni kan dela skärm och ge kontroll till både mus och tangentbord för bästa supporten. För över filer säkert i en supportsession. Detta är bara en del av vad GoTo Assist kan erbjuda er organisation.
  • GoToMyPC – Med GoToMyPC har era användare friheten till att arbeta på sin Mac eller PC vart användaren än befinner dig. Kom åt era filer, nätverk, e-mail och program – även de som enheterna vanligtvis inte supporterar. Var produktiva när ni reser eller slipp helt enkelt att åka till kontoret i onödan.
  • GoToWebinar – Ger er organisation möjligheten att presentera för vem som helst och delta från var som helst. Varför inte omvandla en presentation till en konversation och en konversation till en försäljning? Ni kan till och med spela in ert webinar och publicera det var som helst för att stärka ert varumärke och nå ut till ännu fler. GoToWebinar är ett ypperligt verktyg för dela meningsfullt innehåll.
  • GoToTraining – Detta verktyg är det rätta för virtuellt eller blandat lärande. Håll deltagarna engagerade med samarbeten under sessionen, ge en detaljerad analys med mera. Deltagarna har möjligheten att se videor och arbeta tillsammans med dokument, dela ut material, anteckningar och mycket mer. Detta verktyg är perfekt för lärande och de olika deltagarna sitter på olika platser.

  GoTo familjen är ett fantastiskt komplement för er organisation som kan nyttja på så många olika sätt, kontakta AceIQ för mer information rörande hur ni kommer igång med GoTo.