AceIQ i nytt partnersamarbete med XLENT

Pressmeddelande

I takt med att förfrågningar samt önskemål från kunder kommer in väljer nu AceIQ att utveckla sin unika industridatorportfölj genom ett samarbete med mjukvaruföretaget XLENT. AceIQ har nu möjligheten att presentera en helhetslösning till era industridatorer med skräddarsydda programvaror från XLENT som fokuserar på lager samt logistik.

Industridatorerna som AceIQ erbjuder sina kunder kommer från det tyska företaget Forsis GmbH med en botten baserad på en Citrix-plattform som implementeras av AceIQ. Att en utveckling av denna redan unika lösning framkommit beror på att önskemål ställts från kund om programvaror som kan effektivisera och förenkla lager- samt logistikhanteringen ute på de olika industrierna. AceIQ och XLENT har redan idag påbörjat samarbetet på olika projekt; genom att slå samman sin expertis kan de nu erbjuda sina respektive kunder en totallösning som passar dem.

– Vårt samarbete med AceIQ ser vi långsiktigt och strategiskt på. Vårt totala erbjudande är oslagbart när våra kunder vill få en helhetslösning och känna sig trygga med att fokusera på sin affär, säger Malin Nordstrand, Affärsutvecklare XLENT.

– Att kunna ha ett mjukvaruföretag som granne är viktigt för oss eftersom det kompletterar och passar bra in i vår lösning till olika industrier, säger Patrik Ottosson, Lösningsrådgivare AceIQ.

Presskontakter:

AceIQ AB
Patrik Ottosson
+46 760124230
patrik.ottosson@aceiq.com

Xlent Consulting Group
Malin Nordstrand
+46 725847170
malin.nordstrand@xlent.se

AceIQ levererar intelligenta lösningar för åtkomst till interna och externa informationsmängder samt applikationer oavsett enhet – arbetsstationer, laptops, industridatorer, läsplattor, smartphones mm.

Xlent Consulting Group är ett nordiskt strategi- och IT-konsultbolag som erbjuder affärsrådgivning, systemutveckling och förvaltningsåtagande.

Nyheter

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer

Vi åker på technical bootcamp i München!

Under nästa vecka, den 14-16 februari, åker delar av AceIQ till München för att vara med på IGEL Disrupt. Här är tanken att vi under tre dagar ska […]

Läs mer

Stockholm Tech Live, 11-12 maj

Stockholm Tech Live är årets viktigaste högteknologiska mötesplats, där du får möjlighet att uppleva nästa stora grej. Den flexibla arbetsplatsen Tänk dig att du aldrig mer behöver installera […]

Läs mer