Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Knightec kom i kontakt med AceIQ då de hade ett stort behov av att förenkla sin hantering av CAD-stationer samt distributionen av applikationer internt.

  Krinova Incubator och Science Park arbetar idag med flera varierande projekt, pågående aktiviteter; vilket gör att de är i behov av ett verktyg för att samla material på, samt att de behövde effektivisera sina interna kommunikationsvägar…

  Med specialbyggda samt unika industridatorer från Forsis kunde AceIQ förenkla IT-hanteringen hos IFÖ Sanitär. Förändringsarbetet pågår fortlöpande med effektivisering i industrin för att möta behoven.

  Affärssystem i världsklass, det är vad företaget Unit4 Agresso arbetar med. När de första gången kom i kontakt med AceIQ arbetade de i en IT- miljö byggd på produkter som var nära EOL (end of life).

  Helsingborgs Hamn letade efter olika lösningar för att minska deras kostnader för programvarulicenser samt att de behövde effektivisera sin IT-miljö för användarna.

  Ett lyckat och ett fortsatt framgångskoncept mellan två företag, inget annat går att säga om samarbetet mellan AceIQ och Cloud hosting företaget, Crossnet.

  Ett nu långvarigt och värdefullt samarbete mellan de två företagen som lett till utveckling och stabilitet av Recipharm’s IT miljö.

  Samarbetet mellan Helsingborgs Hamn och AceIQ utvecklas med ännu en effektiv lösning på plats. Helsingborgs Hamn hade önskemålet att förenkla sitt…

  ”Jag är otroligt glad över att vi kan mixa professionalism med ”en i gänget känslan” i vårt samarbete med AceIQ. Visst de är Citrixspecialister, men de kan så mycket mer. Att mötas av en glad, ”det löser vi tekniker” när man hållit på för länge med problemlösning betyder så mycket.”

  Tommy Albinsson, Falu Kommun

  ”I samband med att vi uppgraderade vår Citrix miljö så behövde vi ersätta vår Access Gateway med NetScaler och det var i det arbetet som jag kom i kontakt med AceIQ. Redan från första stund förstod jag att här är ett gäng med stor
  expertkunskap men också med en vilja att resultatet ska bli så bra som möjligt för mig som kund.”

  Fredric Blomquist, UNIT4Agresso AB

  “Jag har följt AceIQ från start och är imponerad av den utveckling företaget har haft. De erbjuder tre saker som är viktiga för mig, – djup kunskap inom Citrix, – stor hantverksskicklighet och lokal närvaro.”

  Torsten Eriksson, Lyckeby Culinar

  ”Vi letade efter en ny IT-lösning för bl.a. våra truckar och dragbilar. Från AceIQ har vi fått kreativitet, flexibilitet och en lösning som gjort arbetet avsevärt effektivare”

  Mats Fernebrand, Helsingborgs Hamn