Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  vadgor

  På AceIQ hjälper vi Er med allt från Ert strategiarbete till att förverkliga Er strategi; utifrån Era önskemål. Vi sätter en ära i att kunna hjälpa till, att effektivisera, göra kostnadsbesparingar och att se till så att Er verksamhet, ur ett IT-perspektiv är redo för dagens samt framtidens utmaningar. Allt för att göra Er så konkurrenskraftiga som möjligt. Vi vill att ni som anlitar oss, ska bli hjältar i Er egen organisation!

  I princip allt vi gör handlar det om effektiviseringar av olika slag och i olika plan. Det handlar om såväl effektiviseringar som konkret påverkar verksamheten så att Era användare blir mer effektiva samt arbetar mer säkert. Vi skapar även en förenkling i det administrativa arbetet kring de olika IT-miljöerna. Det är fullt möjligt att kunna genomföra effektiviseringar som innebär att ni sparar 30-60 minuter om dagen för användarna. Vi har gjort det och vi gör det fortlöpande. Hur vi gör? Kontakta oss, så ska vi berätta!

  Vilka är våra kunder?
  Det är såväl rena slutkunder, privata och offentliga, som samarbetspartners i form av traditionella IT-företag samt Cloud Service Providers. Det är företag både nationellt och internationellt.

  Hur kan det komma sig att vi har IT-företag som kunder eller partners?
  Genom att vi har valt ut en nisch att verka inom, så är det ytterst sällan vi hamnar i en konkurrenssituation, utan vi ses istället som ett komplement med en specifik expertis.