Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Det virtuella Sverigekontoret

  Knightec kom i kontakt med AceIQ då de hade ett stort behov av att förenkla sin hantering av CAD-stationer samt distributionen av applikationer internt.

  Ett anpassningsbart verktyg

  Krinova Incubator och Science Park arbetar idag med flera varierande projekt, pågående aktiviteter; vilket gör att de är i behov av ett verktyg för att samla material på, samt att de behövde effektivisera sina interna kommunikationsvägar…

  Förenklad IT-hantering för
  industrin hos
  IFÖ Sanitär

  Med specialbyggda samt unika industridatorer från Forsis
  kunde AceIQ förenkla IT-hanteringen hos IFÖ Sanitär.
  Förändringsarbetet pågår fortlöpande med effektivisering i
  industrin för att möta behoven.

  Proffs på NetScaler

  Affärssystem i världsklass, det är vad företaget Unit4 Agresso arbetar med. När de första gången kom i kontakt med AceIQ arbetade de i en IT- miljö byggd på produkter som var nära EOL (end of life).

  AceIQ hjälper Helsingborgs Hamn att sänka sina IT-kostnader

  Helsingborgs Hamn letade efter olika lösningar för att minska deras kostnader för programvarulicenser samt att de behövde effektivisera sin IT-miljö för användarna.

  Sofistikerat och Skalbart

  Ett lyckat och ett fortsatt framgångskoncept mellan två företag, inget annat går att säga om samarbetet mellan AceIQ och Cloud hosting företaget, Crossnet.

  Långvarigt och Värdefullt med AceIQ

  Ett nu långvarigt och värdefullt samarbete mellan de två företagen som lett till utveckling och stabilitet av Recipharm’s IT miljö.

  Smidig inloggning hos Helsingborgs Hamn med Imprivata

  Samarbetet mellan Helsingborgs Hamn och AceIQ utvecklas med ännu en effektiv lösning på plats. Helsingborgs Hamn hade önskemålet att förenkla sitt inloggningsförfarande vilket AceIQ nu löst med hjälp av komponenter från säkerhetsföretaget Imprivata.