Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

   

  Fokus på våra kunders verksamhet

  Grundarna, Håkan Andersson och Max Lindqvist, hade båda jobbat som konsulter för stora bolag tidigare, men insåg tillsammans att de tänkte större än lösningarna som fanns. När de såg möjligheterna i Citrix plattform, kombinerat med deras kompetens och ambitioner, skapades AceIQ.

  Tidigt rekryterades Thord Wilkne, (en av grundarna av WM-data), samt Crister Stjernfelt (tidigare VD för WM-data koncernen och Nordenchef på Logica) till bolagets styrelse. Med höga ambitioner och hårt arbete blev AceIQ den första fullcertifierade Citrix-specialisten i Norden.

  Sedan 2010, när allt började, har AceIQ fortsatt ta kundernas verksamheter till nya höjder, med hjälp av lösningar fokuserade på att effektivisera och digitalisera. Det sker genom att kraftigt förenkla och underlätta för alla medarbetare i en organisation, så att var och en kan fokusera på det man kan bäst. AceIQ, med huvudkontor i Kristianstad och kunder över hela världen, erbjuder dessutom sina kunder ett eget upplelvesecentrum, i form av ett s.k. “Executive Briefing Center”.

  AceIQ, som ett av nordens få Citrix Platinum Plus Partners, skapar nya möjligheter för verksamheter att utvecklas. Vi fortsätter förtjäna vårt anseende, som en stark och pålitlig partner för lönsamma och effektiva lösningar, där användaren står i centrum. Allt tack vare att två personer tänkte större än lösningarna som fanns.

  Vad är er vision för er fortsatta utveckling? Kontakta oss så gör vi en lönsam verklighet av den!