Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Vi ger er möjligheten att testa Nvidia Grid!

  24
  apr

  NVIDIA GRID™, är en virtualiserad GPU som levererar en snabb, interaktiv grafisk upplevelse för er organisation. Flera av dagens organisationer arbetar med olika typer av CAD-program, men de upplever problem med att arbeta med programmen utanför sin befintliga arbetsstation. Tillsammans med NVIDIA kan vi på AceIQ erbjuda er en flexibel arbetsstation i ett virtuellt skrivbord – du ska kunna arbeta på samma sätt som du gör på ditt kontor. Med vår hjälp kan du även arbeta i ditt program från en surfplatta eller en smartphone. Det låter bra, eller hur?

  NVIDIA GRID™, verkar inom flera olika branscher så som hälso- och sjukvård, tillverkningsindustrin, olja & gas, myndigheter, utbildning, arkitektur, teknik och konstruktion. Alla dessa branscher har olika typer av utmaningar som NVIDIA tar sig an. På AceIQ kan vi erbjuda er en unik lösning med HDX 3D Pro, en lösning som har många fördelar från NVIDIA GRID™.

  nvidia_testdrive_banner_300x250_AceIQAceIQ är rätt val för er, när det kommer till att få den bäst lämpade grafiska upplevelsen för er organisation: XenServer vGPU med NVIDIA GRID™ ger stöd åt XenDesktop HDX 3D Pro. Oavsett om ni supporterar arkitekter, ingenjörer, designers, grafiker eller anställda som behöver tillgång till 3D-datamodeller; erbjuder vi er en lösning som innehåller alla fördelar med säker fjärråtkomst utan att kompromissa grafisk noggrannhet eller användardensitet.