Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  God Jul önskar AceIQ

  21
  Dec

  Ännu ett år har gått förbi och många förändringar har hänt för AceIQ. Vi började året med en lyckad CitrixDagen i Stockholm som vi tillsammans med sponsorer arrangerade och fick ännu en inspirations-boost av vår resa till Citrix Synergy i Anaheim, Kalifornien. Men största händelsen för AceIQ under 2018 var vår egen flytt till det nya, egendesignade kontor som vi gillar så mycket! Med en härlig invigning av kontoret som gästades av härliga kunder, samarbetspartners och vänner under september öppnade vi även upp för nyrekrytering och fick flera nya medarbetare till vårt team.

  Med bara några dagar kvar till jul har vi valt att som julklapp skänka pengar till två organisationer som betyder lite extra för oss. Prostatacancerfonden är en av dem och  de verkar för ökad kunskap om prostatacancer samt bedriver stödverksamhet för drabbade och närstående. Förbundet stödjer forskning och utveckling genom en egen fond. Vi har även valt att skänka pengar till Njurfonden. Genom Njurfonden stödjer vi forskningen kring njursjukdomar för att färre ska insjukna i njursvikt, behöva dialys och transplantation och för att njursjuka ska få leva ett bättre och längre liv.

  Nu ser vi fram emot ännu ett framgångsrikt år för AceIQ och vill därför tacka alla våra kunder, samarbetspartners, vänner och familj för ett fint år och önska er alla en riktigt god jul!