Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  CitrixDagen 2018

  29
  jan

   

  Inspiration, kunskap och innovativa lösningar präglade CitrixDagen 2018. Dagen som blandade nätverkande med sju lysande presentationer kan bara sammanfattas som en succé. Allt ifrån inspirerande framgångssagor från bland annat Helsingborgs Hamns Jan Fenning och Maluxs Jörgen Norman till framtidsspaningar från Citrix själva, skapade en minnesvärd dag.

  – Att varje år få möjlighet att bidra med så mycket kunskap och inspiration är en ära. CitrixDagen fyller ett viktigt syfte i den ounvikliga resan till att alla ska anamma ”Cloud-first” som en självklar strategi. Då vi dessutom kan göra dagen möjlig i samverkan med våra duktiga partners och inspirerande kunder är något vi inte nog kan uppskatta, säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

  Ett av CitrixDagens viktigaste ändamål är att accelerera tillväxt och konkret verksamhetsnytta. Något som stämmer väl överens med Citrix egna fokusområden inför framtiden. Accelerate (Citrix Cloud), Unify (Citrix Workspace) och Expand (Citrix Network and Analytics).

  För att lyfta några andra höjdpunkter från dagen kan Lenovos och Nutanix presentationer nämnas. Även den kunskap Max Lindqvist från AceIQ delgav oss kring trenden med allt fler hybrid clouds var något som alla besökare uppskattade.

  – Vi kan inte annat än tacka våra kunder, partners och medarbetare för ett fantastiskt arrangemang. Nu har vi inspiration nog för ett tag, säger Håkan med ett leende. Men snabbt påpekar han att nästa event inte är långt bort.

  – Inom kort reser vi till Citrix Synergy i Anaheim. Ett event som inte får missas! säger Håkan.

  Missade du årets arrangemang av CitrixDagen? Ingen fara, nästa år är vi tillbaka igen och redan i Maj kan du följa med på Årets Resa till Citrix Synergy i Anaheim

  Se fler bilder från årets event här!