Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Att arbeta hemifrån i rådande situation?

  19
  mar

  AceIQ och våra medarbetare axlar ett stort ansvar till följd av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) och dess spridning. Teknologi från våra vänner på Citrix och Ivanti har aldrig varit så relevant som i dessa tider, när behovet för distans- och hemarbetsplatser är som störst.

  Vårt jobb och ansvar – Vi möjliggör att företag och organisationer kan fortsätta bedriva sin verksamhet utan avkall beträffande åtkomst till pc-skrivbordet, applikationer eller kvalitet för användare på distans.

  Den aktuella utmaningen som verksamheter upplever handlar primärt om åtkomst. Användare behöver tillgång till en komplett arbetsyta med floran av nya, och framförallt gamla applikationer vilka inte är sprungna ur modern tid, för att utföra sitt arbete. Gamla tankesätt och taktiska lösningar är begränsade och många upplever bekymmer med bandbredd och kapacitet.

  Låt oss vägleda er hur ni har möjlighet att bibehålla produktivitet och lönsamhet genom smarta lösningar, som utnyttjar minimal bandbredd och ger användare samma upplevelse på distans som på det fysiska kontoret.

  Stort tack Thule Group, Xylem Water Solutions och Carnegie för ert förtroende under rådande situation!