Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Äntligen invigning av vårt nya kontor!

  28
  sep

  Igår invigde vi äntligen vårt nya kontor här på Söderport i Kristianstad! Med ett öppningstal av Kristianstads kommunalråd Pierre Månsson, livemusik och turneringar i både Pinball och pilbåge i Virtual Reality fylldes vårt nya kontor med många skratt och en hel del skålande i champagne.

  Efter 7 år på Krinova blev det dags för mer utrymme, inspiration och expansion. Vi har nu flyttat in på 360m2 av totalrenoverat kontorsutrymme som är designat helt utefter våra behov och stil. Ett vackert, öppet kontorslandskap med det senaste inom teknik och design samt utrymmen för relaxing, konferenser och workshops.

  Kristianstads kommunalråd, Pierre Månsson invigde kontoret tillsammans med AceIQ’s VD, Håkan Andersson genom att klippa en nätverkssladd utan att kopplingen bröts! Ett bevis på att det vi gör och jobbar för fungerar perfekt även när uppkopplingen bryts. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och vänner sippade vi på bubbel, utmanade varandra i Virtual Reality-spel och åt god mat. I vårt Executive Briefing Center visade vi upp det senaste inom moln-tjänster och instruerade våra gäster i hur man med hjälp våra IT-lösningar sömlöst kan jobba från datorn till mobilen och plattan, vare sig man sitter på tåget, hemma eller på kontoret.

  Vi vill självklart tacka alla gäster som kom och firade vår lyckade invigning med oss! Stort tack!