Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Åk med AceIQ till årets upplaga av Citrix Synergy

  16
  jan

  I år anordnas Citrix Synergy i Orlando, AceIQ kommer att vara på plats. Kommer du? På förra årets synergy i Anaheim var vi den grupp från Norden som reste med flest antal deltagare, vilket vi även kommer göra om detta år. Det var en spännande samt lärorik resa, så vi hoppas på att få göra om den upplevelsen tillsammans med er i Orlando. Det är en utbildnings och konferensresa som anordnas av Citrix för att utbilda och ta med er i de senaste nyheterna från dem.

  På plats i Orlando kommer ni att få möjlighet att nätverka med betydelsefulla personer i branschen från hela världen. Det finns något på Citrix Synergy för oss alla, till dig som vill fördjupa dig i det mer tekniska, Tech Labs. För dig som känner att du vill fördjupa dig mer kring affärs- och verksamhetsnytta, finns det flera spår att välja bland, samt många praktiska exempel med kunder som beskriver sin väg mot framgång.

  Under Synergyn, 2014 hade AceIQ tillsammans med kunder möjlighet till ett enskilt samtal med Citrix VD, Mark Templeton som var för oss alla mycket givande. Nu under 2015 års Citrix Synergy vågar vi lova er en resa med spännande aktiviteter tillsammans med AceIQ och partners samt en utvecklande resa för er organisation.

  För mer information och anmälan vänligen kontakta Eva- Katrine Persson, AceIQ