Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  VirtualiseringNi önskar att allting ska vara tillgängligt överallt, alltid. För att göra detta möjligt, skapar vi en lösning för Er som innebär att vi gör virtualisering på flera olika nivåer; hårdvara, operativsystem, applikation och även användarens inställningar. Vi kan se till att både era inställningar och ert data följer med er, oavsett om ni jobbar lokalt i er PC, centralt i er virtualiserade miljö, online och offline, alltid synkroniserat. En ändring som utförs på ett ställe, t.ex. att ni lägger till ett ord i ordlistan i ert Office-program, förändrar en signatur i er mail, en ny favorit i er webbläsare, lägger in en ny bakgrundsbild på era barn eller kanske uppdaterar ett dokument.

  Virtualisering på servernivå, det är något som väldigt många kan idag, på applikationsnivå är det lite färre som kan och på användarnivå väldigt få. AceIQ är specialister på att skapa dessa lösningar och blir anlitade av såväl slutkunder som andra IT-företag för att designa samt implementera dessa lösningar.

  En sak som vi också vill understryka, är att många säger att VDI är lösningen på det mesta och funderar ni på begreppets betydelse, en virtuell desktop, så känns det helt rätt. Per definition så innebär VDI att ni ska ha tillgång till en egen virtuell dator, med eget operativsystem, med egna tilldelade resurser. Det här är verkligen helt rätt ibland, men med ovanstående förstår ni också att det går åt mer resurser, mer pengar. Ofta kan det handla om fem till tio gånger mer pengar än vad en traditionell virtualisering för desktop gör, där ni delar resurser. Det kan vara lönsamt ändå! Men vad vi gör, eftersom vi är mycket måna om Er som kund och långsiktigheten i ett samarbete, är att alltid analysera behovet samt rekommendera det som är både mest rätt samt kostnadseffektivt för er verksamhet.

  Detta är rätt för ER – kontakta oss för mer information om virtualisering!