Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  AceIQ hjälper dig med IT-säkerhet

  Vi tänker säkerhet i alla lösningar vi skapar; specifikt gällande IT-säkerhet, skapar vi olika lösningar för autentisering av såväl användare som utrustning. Det gör vi med engångslösenord, smarta kort, RFID, certifikat och mycket mer, ofta i kombination med en ADC-plattform (Application Delivery Controller), vilket oftast brukar vara Citrix NetScaler. En påbyggnad av detta är Single Sign On (SSO), vilket gör att vi slipper underhålla flera behörighetssystem. När en av era medarbetare slutat, kan vi omedelbart säkerställa att denna användaren inte kan komma åt vare sig interna eller externa system.

  Vi kan t.o.m. skapa federationslösningar för er, som innebär att ni för såväl interna som externa system, kan använda er AD-inloggning till allt. Eller varför inte låta de av era kunder som behöver access till era system, undvika en extra inloggning hos er då de redan är autentiserade i sina egna system.

  Vad är Single Sign On (SSO)? 

  Single Sign On löser problematiken kring hanteringen av lösenord som er organisation kan ha och det gör det på ett säkert och effektivt sätt. Lösningen lovar en lösenordssäkerhet som gör att användaren hos er inte längre behöver komma ihåg flera lösenord. Detta för att underlätta för IT-avdelningarna så de enkelt kan verifiera användarna och tilldela dem den behörighet som de behöver. Det finns flera olika Single Sign On lösningar som ert företag kan använda er av så som fingeravtrycksläsare, smarta kort, proxcard och ansiktsigenkänning. AceIQ har flera partners som vi samarbetar med för att hitta den rätta SSO-lösningen som passar er – Imprivata, SecMaker och Gemalto.

  Vi tar fram den lösning som passar er organisation bäst samt den lösning som är mest kostnadseffektiv för att ni ska kunna arbeta säkert och slippa lösenordsproblematik som kan finnas hos er internt.

  Hur kan ni arbeta för att förbättra IT-säkerheten hos er? Vi har svaren! 

  Kontakta oss så kan vi berätta för er hur ni kan arbeta med IT-säkerhet och federation i er organisation!