Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  På AceIQ fokuserar vi på att ta fram lösningar som tillför ett affärsvärde, därför har vi valt att samarbeta med det tyska industridatorföretaget FORSIS. Tillsammans har vi tagit fram en lösning som innebär mer än bara hårdvara. Lösningen baserar sig utifrån Er verksamhets behov i form av effektivitet och produktivitet. Tillsammans med FORSIS kan vi idag sätta era användare i fokus för att skapa en enkelhet samt hög tillförlitlighet. industridator

  Industridatorerna från FORSIS har ett helt slutet chassi och är IP65 klassad, vilket betyder att den är speciellt designad för industrimiljöer och är lämplig för bilar, truckar, kranar m.m. Med vår lösning till industridatorerna så förenklar vi administrationen genom att den centraliseras. Vid förändring av programvaror och ändring av programkod i datorerna, sköts det centralt. Detta gör också att om användaren behöver hjälp så kan er IT-avdelning koppla upp sig och komma åt dennes industridator under förutsättning att den är ansluten till företagets nätverk. Lösningen kan byggas ut med 3/4G om så önskas från er verksamhet.

  När era användare loggar in på en industridator erbjuder vi er en inloggningslösning med Single Sign On, där användaren identifierar sig med hjälp av tag och kod. Vi har skapat lösningen för att b.la. underlätta arbetet för användarna.

  Med vår lösning kommer ni att kunna effektivisera ert arbete samt förenkla för användaren då de får en flexibel arbetsplats samt att de har enkel åtkomst till sin information på ett säkert sätt.

  Industridator_truck

  De fyra stegen

  Vi arbetar utifrån fyra steg när det kommer till våra industridatorlösningar som är:

  • Kundanpassning
  • Enkel Administration
  • Flexibel Arbetsplats
  • Förenklad inloggning

  Kundanpassning

  Industridatorn har ett helt slutet chassi och är IP65 klassad, speciellt designad för industrimiljöer och där med lämplig för bilar, truckar, kranar m.m. Vi anpassar lösningen efter kundens önskemål samt behov.

  Enkel Administration

  I korthet innebär den nya lösningen att administrationen av industridatorerna kan centraliseras. Programvarudistributionen och förändringar av den programkod som finns i terminalerna, kan skötas centralt.

  Flexibel Arbetsplats

  Skulle en användare behöva hjälp, kan ni centralt koppla upp er och komma åt industridatorn, under förutsättning att den är ansluten till företagets nätverk. Därmed kan vi snabbt hjälpa användaren och enkelt åtgärda fel som mot förmodan kan uppstå. Lösningen kan också byggas ut med t.ex. 3G/4G, d.v.s om företaget har en plats där man normalt inte har någon koppling till det interna nätverket. Andra exempel på anpassningar är externa antenner, inbyggt tangentbord, RFID, storlek på skärm m.m.

  Förenklad inloggning

  För att förenkla hanteringen för IT-avdelningar, samarbetar vi med olika partners för att kunna erbjuda en Single Sign On lösning, där användaren enkelt identifierar sig vid inloggning med hjälp av kort och kod. Den här lösningen kommer att effektivisera arbetet på plats och förenklar genom att användaren inte måste komma ihåg flera lösenord samtidigt som de enkelt har åtkomst på ett säkert sätt till information.