Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Idag förväntas ni ha åtkomst till allt vart ni än befinner er. Det är precis vad vi ser till att ni har! Vi skapar lösningar som ser till att ni har en mobil tillgång till alla era program som ni vanligtvis använder och all er data, era filer, databaser, bilder eller vad det nu än är.  Oavsett om ni använder en PC, Mac, smartphone, läsplatta eller för den delen lånar utrustning av någon annan, sitter vid publikt Wi-Fi som vid exempelvis flygplats, hotell, fik osv. löser vi det Fördelen med våra lösningar är att era användare kan fokusera helt på sitt arbete, när och var det behövs samt krävs.

  Mobila lösningar för oss är också en fråga om det som idag kallas, Enterprise Mobile Management (EMM), vilket inrymmer både begreppen Mobile Device Management (MDM) och Mobile Application Management (MAM). Vi skapar lösningar inom detta, som innebär att vi kan ta hand om samt administrera era mobila enheter i form av smartphones och läsplattor samt era mobila applikationer. I våra lösningar inom Enterprise Mobile Management (EMM) ingår säker fildelning och filsynkronisering. Den mobilitetslösning som vi anser vara bäst och säkrast är Citrix Endpoint Management. Få till gång till allt med enterprise mobile management (EMM)!

  Citrix Endpoint Management

  Citrix Endpoint Management gör det möjligt för er att förhöja användarupplevelsen för det kända uttrycket BYO. Citrix Endpoint Management levererar er en rik användarupplevelse med utvecklade ”appar” från Citrix som ni hämtar från WorxStore. WorxMail används för säker e-post, kalender samt kontakttillgång, WorxWeb för ett säkert surfande på nätet och Citrix Content Collaboration för företagets datasynkronisering.

  Mobila Arbetsplatser

  För oss är det också viktigt att ni på er arbetsplats kan vara mobila. Vi kan förse er med hjälpmedel som gör att ni enklare kan logga in, med ökad säkerhet och få er arbetsplats att följa med er, från kontoret in i konferensrummet, från tillverkningen till trucken. Vi kan t.o.m. se till att just de program ni ska använda på de olika platserna, är uppstartade med automatik vid inloggning. Givetvis kan ni använda bara användarnamn och lösenord om så önskas, men vi kan också förenkla genom användning av smarta kort och RFID-brickor, men också fingeravtryck och ansiktsigenkänning.

  För att nämna några fördelar med att arbeta i en central mobil lösning, som kan effektivisera er verksamhet, är följande utmärkande vad gäller besparingar i tid och pengar:

  • Höjer attraktionskraften som arbetsgivare.
  • Anställ kompetens där den finns
  • Minska ledtider i projekt
  • Kan jobba var som helst, från vad som helst, när som helst
  • Ökad säkerhet, då data bara befinner sig centralt och inte utspritt på lokala PC

  Vi har inte råd att vara utan detta. Har ni frågor om Enterprise Mobile Management (EMM)? Kontakta oss!