Lansering av nya AceIQ.com

danawebI takt med att företaget växer kände vi på AceIQ att det var dags för en förnyelse av vår hemsida. Vi trycker på en fräschare och modernare look, med uppdaterat material på hemsidan. Tillsammans med DanaWeb har vi arbetat fram en sida som vi tycker innehåller allt det som vi står för samt nyare information åt er.

Ni kommer nu att kunna se en demofilm från Citrix, där ni mer kan förstå grunden till vad det är AceIQ arbetar med.
Titta under fliken ”Vad kan vi göra för dig”.

Genom en knapp på sidan så kan våra kunder nu trycka sig vidare till vår kundportal, ett enkelt och smidigt sätt att komma åt sin information.

Vi vill informera er mer noggrant och kontinuerligt om våra nyheter samt vad som händer internt och externt på företaget, så se till att följa våra nyheter som kommer att uppdateras frekvent. Du kan enkelt fylla i på hemsidan om du vill få en uppdatering på din mail varje gång en nyhet lagts upp.

Har ni några synpunkter om den nya hemsidan så får ni gärna kontakta mig, jag hoppas att ni kommer att gilla den och hitta all information som ni behöver!

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent, AceIQ

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer