Citrix Synergy 2019

21-23 Maj, 2019

Atlanta, GA
USA

Följ med till Citrix Synergy 2019 i Atlanta, USA!

Citrix Synergy 2019 blir ett event fyllt med strategidiskussioner, kundreferenser och mycket mer,  där det enkelt går att sätta sig in i hur vi kan och bör skapa våra IT-leveranser på smarta och kostnadseffektiva sätt. Vi får också se många exempel på framgångshistorier då kunder som beskriver sin väg mot en effektivare arbetsmiljö delar med sig av sina berättelser.


De flesta leverantörer som vill ha med framtidens IT-leverans att göra finns på plats. Nu har du möjligheten att följa med.


Anmälan till Citrix Synergy öppnar i November och tillsammans med AceIQ kommer vi erbjuda dig och ditt företag ett riktigt bra pris för att följa med till årets största händelse. 


Tills dess, kika gärna in på www.citrixsynergy.com för att läsa mer om hur förra årets event såg ut.

Mer info kommer inom kort..

Citrix Synergy 2019

anmälan

DATUM

21 - 23 Maj, 2019 | 8:00 AM ET


PLATS

Atlanta, GA, USA


HOSTED BY

Citrix


VENUE

Georgia World Congress Center

”CITRIX HANDLAR INTE OM PRODUKTER I SIG UTAN OM ATT SKAPA FRIHET ÅT KUNDER”

- Håkan Andersson, VD AceIQ

Nyfiken på förra årets event?

Kika på Citrix Synergy från 2018:

Mårten Mårtensson

Citrix Synergy är en unik möjlighet att utforska Citrix produktutbud och nyheter, som tekniker är det alltid tacksamt att få ta del av övningar samt att få se demos av produkterna.


Gillade att det var en mix av utbud, teknikspår men även stort fokus på att förklara möjligheter och nytta av dom olika produkterna för företaget.


Mitt första Synergy så många intryck, ett mycket välorganiserat event från Citrix och AceIQ sida.

Systems Manager, Thule Sweden AB

Vad tyckte tidigare deltagare om Citrix Synergy?

Citrix Synergy har funnits länge och är ett gyllene tillfälle för alla oss som älskar Citrix och för oss som vill se och känna på de senaste produkterna från Citrix.


Att få besöka konferensen tillsammans med teamet från AceIQ och övriga kunder och partners gör resan till en happening som man inte vill missa!


Att resa tillsammans gör också det lättare att smälta alla intryck och få en djupare förståelse för alla lösningar som presenteras. Ordet 'tillsammans' är grunden för denna resa då AceIQ bjuder upp till dans vilket de gör med bravur!

Staffan Grön

Ekonomichef & Key Account Manager, Crossnet AB

Har du frågor om Citrix Synergy 2019 resa tillsammans med AceIQ?

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Tid kvar till Citrix Synergy 2019: