Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Citrix Summit Series

  Oktober 2020


  Citrix Summit Series är virtuellt och öppet för vem som helst!

  Istället för årets Citrix Synergy har ni nu möjligheten att delta på Citrix Summit Series som är helt virtuellt. Eventet är uppdelat på tre olika tillfällen och det är självklart gratis!

  De tre eventen tar upp följande områden:

  Citrix Cloud – 8 oktober

  Först ut är Citrix Cloud Summit den 8 oktober. Resan till molnet är kanske inte spikrak, men här försöker vi både gå igenom resan dit såväl som vad det innebär att faktiskt jobba i och ifrån molnet. Det handlar såväl om hur du förenklar som accelererar din hybrida, multicloud migrering, för att stå rustad inför framtida utmaningar.
  Häng på!

  Registrera dig här för Citrix Cloud Summit 8:e oktober!

   

  Citrix Workspace – 22 oktober

  Den andra delen av årets Citrix Summit Series sker den 22 oktober och behandlar ämnet Citrix Workspace. Att jobba hemifrån är vardag för många av oss. Det är väldigt viktigt att användarna har tillgång till rätt verktyg för att nyttja sin fulla potential. En verksamhet kan göras mycket mer effektiv och arbetsplatsen ännu mer attraktiv, vilket är viktigt i dagens kamp om kompetensen. Att verkligen på allvar skapa mobilitet och möjliggöra att medarbetare kan utföra åtskilliga arbetsuppgifter, vilka idag kräver en desktop, istället från mobilen eller plattan, kommer radikalt att kunna förändra hur vi jobbar.

  Klicka här för registrering till Citrix Workspace Summit 22:e oktober!

   

  Citrix Security – 29 oktober

  Den tredje och sista delen av årets Citrix Summit Series behandlar ämnet Citrix Security.
  När människor jobbar var som helst, vet du att säkerheten också kan bli en utmaning. Du behöver ett smart sätt att hantera säkerhetsutmaningarna, både agilt, flexibelt och långsiktigt. Lär dig hur ett ramverk byggt på verklig ”Zero Trust” metodik, kan skydda både appar, data och identiteter i såväl molnet som ”on prem”.

  Klicka här för att registrera dig för Citrix Security Summit 29:e oktober!

   

  Läs mer om Citrix Summit Series här!


   

  Vid eventuella frågor vänligen kontakta
  cajsa.gustavsson@aceiq.com