Åk med AceIQ till årets upplaga av Citrix Synergy

I år anordnas Citrix Synergy i Orlando, AceIQ kommer att vara på plats. Kommer du? På förra årets synergy i Anaheim var vi den grupp från Norden som reste med flest antal deltagare, vilket vi även kommer göra om detta år. Det var en spännande samt lärorik resa, så vi hoppas på att få göra om den upplevelsen tillsammans med er i Orlando. Det är en utbildnings och konferensresa som anordnas av Citrix för att utbilda och ta med er i de senaste nyheterna från dem.

På plats i Orlando kommer ni att få möjlighet att nätverka med betydelsefulla personer i branschen från hela världen. Det finns något på Citrix Synergy för oss alla, till dig som vill fördjupa dig i det mer tekniska, Tech Labs. För dig som känner att du vill fördjupa dig mer kring affärs- och verksamhetsnytta, finns det flera spår att välja bland, samt många praktiska exempel med kunder som beskriver sin väg mot framgång.

Under Synergyn, 2014 hade AceIQ tillsammans med kunder möjlighet till ett enskilt samtal med Citrix VD, Mark Templeton som var för oss alla mycket givande. Nu under 2015 års Citrix Synergy vågar vi lova er en resa med spännande aktiviteter tillsammans med AceIQ och partners samt en utvecklande resa för er organisation.

För mer information och anmälan vänligen kontakta Eva- Katrine Persson, AceIQ

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer