AceIQ rekryterar Networking Sales Manager till Stockholm

Vi fortsätter vår expansiva fas och hälsar nu Michael Murica välkommen till AceIQ. Vi ser att efterfrågan på marknaden ökar kring förståelse för alla nätverksprodukter som finns idag, här tror vi att Michael kan spela en viktig roll och agera som rådgivare. Han kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm och fokusera på försäljning av nätverksprodukter. Vi har låtit Michael introducera sig mer för er så ni kan få en bild av honom.

Michael, berätta lite om dig själv:
michael-muricaJag föddes för 35 år sedan i Bukarest, Rumänien men flyttade strax därefter till Sverige. Idag bor jag tillsammans med min sambo i Stockholm efter att ha bott på olika platser i Sverige och världen.

Från första början var det ingen självklarhet för mig att jag skulle hamna i IT-världen men efter att jag tagit min examen inom beteendevetenskap på University of Oxford, England så hamnade jag som på ett bananskal på Telia Sonera, där jag under åren har haft olika spännande roller. Nu senast kommer jag från en tjänst som utbildningschef på Bredband2.

Min främsta hobby här i livet är att producera musik, jag är lyckligt lottad över att ha fått åka på ett par världsturnéer som DJ. På fritiden blir det mycket att umgås med vänner och familj och laga gourmetmåltider tillsammans. Mitt sportintresse består främst av att titta på favoritlaget New England Patriots när de spelar match (Amerikansk fotboll).

Varför AceIQ?
Jag har följt AceIQ under en tid då vi haft gemensamma kunder och jag imponerades av hur bolaget jobbat med våra kunder samt hur omtyckta de var. Så när jag fick frågan om jag ville ansluta till ett fantastiskt team och företag så var min fråga till Håkan Andersson; -När kan jag börja?

Vilken blir din roll?
Min roll på AceIQ blir Networking Sales Manager och jag kommer utgå från vårt kontor i Stockholm. Jag kommer att arbeta i direktkontakt med våra kunder, allt från medelstora företag till Enterprise för att hitta nya nätverksvägar.

Vi hälsar Michael varmt välkommen till AceIQ med start den 3:e oktober. Flera av er kommer få chansen att träffa Michael Murica på CitrixDagen i Stockholm.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer