AceIQ intar arenan som nytt Gasellföretag

Pressmeddelande
2015-10-13 Gasell_vinnare_2015

Efter fyra växande bokslut har nu AceIQ fått den fina utmärkelsen, Gasellföretag 2015 som Dagens industri varje år utser efter att ha kontrollerat företagets bokslut som skickats in till bolagsverket. AceIQ har uppfyllt alla de kriterier som ställs på dagens företag för att motta utmärkelsen.

Varje år tittar Dagens Industri på företag som har snabb tillväxt och belönar de företag som uppfyller kravspecifikationen som ställts, med att de blir Gaseller. De har nu granskat samt kontrollerat AceIQ´s bokslut och kan då konstatera att de blir ett Gasellföretag. AceIQ har under de fyra gångna verksamhetsåren vuxit snabbt, haft bra försäljning och många nya kundsamarbeten, vilket också har lett till att de blivit utnämnda till Platinum-partner med Citrix. En av två i Sverige, och nu då även Gasell-utmärkelsen från Dagens Industri. AceIQ avslutade sitt räkenskapsår i april med en omsättning på 24 miljoner SEK.

Ett av våra mål från start har varit att få utnämningen till Gasell, vilket jag är mycket nöjd över att vi lyckats med precis innan vi firar 5 år som verksamma. Det är ännu ett tecken på att vi går i rätt riktning och skapar något mycket bra och trovärdigt för våra kunder, säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

Presskontakt:

AceIQ AB
Håkan Andersson
+46 763184218

Kriterier för ett gasellföretag: en omsättning som överstiger 10 Mkr, minst 10 anställda, minst fördubblat sin omsättning, om man jämför med det första och senaste räkenskapsåret, ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner, sunda finanser. Källa: www.di.se/gasell

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer