AceIQ arbetar med Industridatorlösningar!

forsis_truck_banner

På AceIQ försöker vi hela tiden att hitta nya och effektiva lösningar för att utveckla våra kunder. Vår senaste satsning ligger på att ta fram väl fungerande industridatorlösningar. Vi är idag distributör för det tyska företaget Forsis i Norden. De bygger industri- och truckdatorer för flertalet olika typer av verksamheter som exempelvis sjukvården, livsmedelsindustrin, tillverkningsindustrin m.m.

Det är en spännande marknad, där vi vet att vi kan tillföra stor nytta för våra kunder och partners. Ofta kombinerar vi industridatorlösningarna med någon form av centraliserad applikationshantering i form av Citrix/Remote Desktop. Detta medför ett minimalt underhåll av terminalerna/datorerna. Vår senaste kund i raden är Helsingborgs hamn, vilket är en av världens största färjehamnar; deras bra lägesposition skapar världsomfattande förbindelser.

Helsingborgs Hamn var i behov av en ny lösning för dem, för att underlätta kommunikationen och arbetet i hamnen. Det var speciellt viktigt för kommunikationen mellan de olika truckarna, och för att lätt komma åt information som är nödvändig för en väl fungerande arbetsplats.

”När vi tittade på nya kommunikationslösningar i våra truckar valde vi att samarbeta med AceIQ. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi upplevde dem som flexibla och kreativa.”
Mats Fernebrand, Helsingborgs Hamn

Har ni några frågor rörande våra industridatorlösningar, kontakta Håkan Andersson +46-763-18 42 18

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer