Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Flera företag stora som små tar ofta idag in expertis från olika håll för avlastning till sin IT-avdelning, på AceIQ har vi möjligheten att erbjuda våra kunder några av landets främsta konsulter som jobbar med våra IT-konsulttjänster. De håller sig ständigt á jour med nyheter som händer hos våra partners genom produktutbud, certifieringar, utbildningar – allt för att ge Er det bästa. Vi kan med glädje erbjuda Er hjälp från våra konsulter, vart ni än är placerade i landet så ger vi Er den rätta kompetensen som behövs. Önskar ni expertis på plats så löser vi det i samråd med konsult och vi kan även arbeta remote/ på distans för att hjälpa er när behovet finns samt om det dyker upp akuta problem i era miljöer.
  IT-konsulttjänster

  Som experter arbetar konsulterna på AceIQ´s inom flera områden så som:

  • IT-Strategi
  • Affärsutveckling
  • Design/ IT-Arkitektur
  • Implementation
  • Support
  • Projektledning

  Vi har en drivkraft för att vara experter inom Citrix och anställer därefter konsulter utifrån deras Citrix-kunskaper. Vi har även valt att starta AceIQ Traineeprogram på huvudkontoret i Kristianstad, för att på plats kunna lära upp konsulterna utifrån våra arbetssätt så att de direkt efter avslutat traineeprogram är fullfjädrade Citrix-konsulter. Ni har möjlighet att redan nu skicka in er ansökan till vårt Traineeprogram med start hösten 2016. Mer information om programmet hittar ni här!

  Vi utvidgar vår verksamhet konstant och letar ständigt efter nya förmågor till företaget för att kunna ta oss an alla uppdrag från kunder och har därför IT-konsulttjänster ute. Vill du arbeta som konsult hos AceIQ? Se vilka tjänster som är aktuella just nu på AceIQ här!  Vi lägger ingen vikt vid vart ni är bosatta, arbetet är inte en plats utan det är viktigast med er spetskompetens samt er förmåga att arbeta inom sociala förhållanden

  Ta kontakt med oss så ger vi Er rätt person för Era behovsområden. Hör gärna av er om ni har några frågor om våra IT-konsulttjänster!